Alles in 1

Mark september 18, 2013 0

Een alles in 1 pakket is voor veel mensen de ideale oplossing. Dit omdat vrijwel iedereen gebruik maakt van internet, tv en telefonie. Deze pakketten verschillen met een internet en tv abonnement alleen op het telefonie gebied. Ook krijg je vaak extra korting als je meerdere diensten in 1 abonnement afneemt waardoor deze pakketten dus vaak het meest interessant zijn.

Mocht je meteen willen weten welke pakketten er bij je beschikbaar zijn? En welk abonnement het goedkoopste voor je is? Doe dan onderstaande postcode check. Wij geven je dan een lijst met alle abonnementen van alle providers waarmee je makkelijk kunt vergelijken en sorteren. Zo vind je dus altijd het beste abonnement voor je!

Welke alles in 1 pakketten zijn aan te raden?

Voordat wij je een goede aanbeveling kunnen maken moeten we eerst meer van je weten. Uiteraard moeten we je postcode en huisnummer weten waardoor we je dus alleen abonnementen kunnen laten zien die ook echt bij je beschikbaar zijn. Veel providers hebben namelijk verschillende soorten pakketten die maar in bepaalde gebieden beschikbaar zijn. Een voorbeeld hiervan zijn glasvezel abonnementen. Om te zien wat er bij je beschikbaar is dien je dus de postcode check bovenaan deze pagina te doen.

Daarna is het belangrijk om te bedenken wat er belangrijk voor je is. Wil je bijvoorbeeld alleen maar internet? Dan voldoet een pakket van 20 Mb download vaak al, wilt je iets sneller? Dan kun je kijken naar een pakket waarbij het internet 30 Mb of 50 Mb is. Mocht je vaak downloaden dan zijn de pakketten van de glasvezel aanbieders of de kabelaars iets voor je. Deze bieden vaak meer snelheid dan wat er met ADSL en VDSL mogelijk is.

Nu we over het internet uit zijn is de volgende logische vraag, wat wil je precies qua tv zenders? Er zit wel wat verschil in de TV pakketten van de meeste providers. We hebben dit uitgebreid besproken op onze internet en TV pagina maar zullen dit in het kort nog eens herhalen. Voldoen de standaard zenders als RTL, publieke omroep etc voor je? Dan kun je gewoon bij alle providers terecht om een pakket af te sluiten, zoals bijvoorbeeld Tele2, Online en Telfort (de over het algemeen wat goedkopere providers).

Vroeger waren er slechts enkele providers die interactieve tv deden aanbieden, tegenwoordig doet vrijwel elke provider dit, ook de goedkopere providers hebben dit sinds kort toegevoegd aan hun diensten.

Als laatste hebben nog het bellen over. Hierin zit echter bij de meeste providers geen enkel verschil, de kosten verschillen nauwelijks. Daarom is het verstandiger om vooral op internet en TV te selecteren. Er zijn ook providers die een onbeperkt bellen bundel aanbieden. Veel mensen sluiten deze pakketten vaak af zonder te kijken naar hun bel gedrag, veel mensen zijn namelijk vaak goedkoper uit zonder een onbeperkt bellen bundel omdat ze niet genoeg bellen.

Hoe kan ik een alles in 1 pakket afsluiten?

Als je een alles in 1 pakket wilt afsluiten is het handig om te gaan vergelijken. Daarbij is een postcode check uitvoeren een vereiste. Je kunt dit bovenaan deze pagina doen. Wij sturen je dan door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Dit omdat deze site vrijwel alle pakketten kan aanbieden en altijd sowieso de goedkoopste is met minimaal 10 euro extra korting! Het is dus nog goedkoper dan via de provider zelf bestellen!

Leave A Response »