Glasvezel internet

Mark augustus 16, 2014 0

Glasvezel internet is op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar. Hierdoor stijgt ook het aanbod van verschillende glasvezel abonnementen en biedt vrijwel elke provider een glasvezel abonnement aan. Hierdoor is het een stuk moeilijker geworden om een goed en goedkoop pakket te vinden dat ook bij u beschikbaar is. Om erachter te komen of glasvezel internet bij u beschikbaar is willen wij u vragen om de onderstaande postcode check te doen.

Heb ik glasvezel internet wel echt nodig?

Voor de meeste mensen is glasvezel internet overbodig, het biedt snelheden aan die de meeste mensen niet gebruiken, het is eigenlijk alleen aan te raden als u vaak zaken moet uploaden. De upload snelheid is vaak symmetrisch aan de download snelheid waardoor de upload snelheid vaak flink hoger ligt dan bij ADSL, VDSL en kabel internet. De download snelheden zitten vaak rond de 100mb, dat haalt kabel internet ook en als u alleen voor hogere download snelheden glasvezel wilt kunt u ook kabel internet overwegen. Als u echt hoge upload en download snelheden wilt willen wij u Vodafone als provider aanraden. Deze biedt namelijk snelheden tot 500 mb voor een redelijke prijs.

Als u niet echt glasvezel internet nodig hebt kunt u vaak beter kiezen voor een alternatief zoals ADSL, VDSL en kabel omdat deze vaak goedkoper zijn. Alhoewel de laatste tijd enkele providers hun glas prijzen hebben aangepast waardoor deze het zelfde zijn als hun ADSL/VDSL pakketten. Als u in een gebied woont met glasvezel van deze providers krijgt u automatisch een glasvezel pakket voor dezelfde prijs als het standaard pakket, alleen heeft u nu dan ook nog hogere upload snelheden. Als u bovenaan deze pagina een postcode check uitvoert weet u meteen wat er beschikbaar is en tegen welke prijzen. Ook ziet u meteen de prijs per maand en de prijs voor het eerste jaar, zo kunt u snel en makkelijk alle providers en kortingen met elkaar vergelijken!

Overstappen op een ander abonnement

Of u nu wel of geen glasvezel pakket kiest, overstappen is vrij makkelijk en snel geregeld. Om over te stappen dient u eerst een postcode check uit te voeren. Nadat u deze postcode check gedaan heeft ziet u meteen welke pakketjes er bij u beschikbaar zijn. U kunt aan de linker kant van de pagina een selectie maken van uw eisen. Wilt u bijvoorbeeld minimaal een bepaalde download/upload snelheid hebben? Dan kunt u dit aangeven en vervolgens worden alleen pakketten aan u getoond die aan deze voorwaarden voldoen. Zo kan er nog op meerdere zaken gefilterd worden, zoals bijvoorbeeld bepaald aantal tv zenders en nog meer!

Als u op deze site de postcode check uitvoert komt u op een andere site uit. Dit is de grootste internet vergelijk site van Nederland, waardoor wij u de beste aanbiedingen kunnen aanbieden, daarnaast krijgt u uiteraard ook altijd een 100% laagste prijs garantie! Hierdoor bent u dus niet alleen goedkoper uit dan dat u besteld via de provider zelf maar ook nog eens goedkoper dan alle andere vergelijkingssites! Ook krijgt u nog allerlei andere gratis extra’s zoals de gratis overstap service en gratis klantenservice waardoor overstappen nog makkelijker word!

Leave A Response »