Goedkoop internet

Mark oktober 16, 2013 0

Internet was vroeger relatief duur. Nu is het internet stukken goedkoper. Echter hebben veel mensen nog oude abonnementen die vaak erg duur zijn voor de snelheid die geleverd wordt. Een nieuw goedkoop internet abonnement is tegenwoordig vaak veel sneller dan een duur abonnement van een jaar of 5 geleden. De prijzen zijn vooral zo gezakt doordat er steeds meer concurrentie tussen de verschillende providers is. Nu zijn er veel meer providers waar u tussen kunt kiezen dan een aantal jaar terug. Relatief nieuwe providers zijn bijvoorbeeld Tele2 en Telfort.

De meeste providers zijn er al vele jaren maar krijgen nu steeds meer bekendheid. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Online, deze bestaat al vrij lang maar onder verschillende namen waardoor ze nu pas steeds bekender worden. Goedkoop internet vind u vooral bij de wat minder bekende providers zoals Tele2, Telfort en Online. Dat zijn dan ook de providers die wij vaak aanraden omdat ze de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Wil je meteen weten welke abonnementen er bij je beschikbaar zijn en welke het goedkoopste zijn? Vul dan de postcode check hieronder in.

Goedkoop internet

Goedkoop internet is zoals we al zeiden steeds gangbaarder geworden. Een erg goed voorbeeld van goedkoop internet is bijvoorbeeld het Tele2 20 mb internet abonnement. Dit goedkoop internet abonnement is het goedkoopste internet abonnement op dit moment en kost zo de eerste 8 maanden slechts een tientje per maand. Daarna wordt het al snel weer duurder, 23 euro per maand. Daarom willen wij je ook aanraden om als een contractperiode bijna afloopt je abonnement weer te gaan vergelijken. Zo bespaart je al snel honderden euro’s per jaar.

Overstappen stelt eigenlijk niks voor, bij de meeste overstappen is het enkel het modem vervangen en misschien een cd in uw computer doen. Overstappen op goedkoop internet en vlak voordat je abonnement verloopt vergelijken is dus echt aangeraden omdat het je veel geld bespaart en het een kleine moeite is.

In principe verschillen de pakketten niet van kwaliteit, de meeste providers gebruiken het zelfde netwerk en leveren je ongeveer dezelfde apparatuur. Hierdoor zou je dus in principe alleen naar de prijs, snelheid en eventueel het aantal TV zenders en HD zenders te kijken!

Waar kan ik goedkoop internet vinden of internet met elkaar vergelijken?

Zoals we al zeiden kun je door vlak voordat je internet abonnement afloopt verschillende internet pakketten te vergelijken veel geld besparen. Maar er zijn zoveel verschillende providers die zoveel verschillende pakketten aanbieden die vaak ook nog eens regio gebonden zijn dat het vaak erg onduidelijk wordt welk pakket er nu beschikbaar is bij je en wat het allemaal kost. De oplossing hiervoor is het gebruik maken van een vergelijkingssite.

Wij raden je aan om de postcode check bovenaan deze pagina in te vullen waardoor je meteen ziet welke abonnementen er bij je beschikbaar zijn en welke het goedkoopste is. Daarnaast geven we je ook nog een laagste prijs garantie en mag je gratis gebruik maken van onze overstap service! Zo wordt het overstappen op een ander abonnement nog makkelijker en goedkoper!

Leave A Response »