Internet en TV

Mark september 9, 2013 0

Deze site staat in het teken van internet en TV abonnementen. Wij proberen je te helpen met het kiezen van een nieuw (goedkoper) abonnement en willen dit graag zo makkelijk mogelijk voor je maken. Uiteraard vergelijken we alle pakketten en niet alleen de goedkope. Zo kunnen we je het beste advies geven en altijd de beste prijs geven. Wil je meteen weten welk abonnement het beste bij je past? Vul dan de postcode check onderaan deze pagina in en je ziet meteen welke abonnementen er beschikbaar zijn en hoeveel je kunt besparen door alleen maar over te stappen!

Er zitten grote verschillen in de verschillende internet en tv pakketten. Deze pakketten worden ook wel 2 in 1 pakketten genoemd (omdat er dus 2 diensten in 1 abonnement geleverd worden). Behalve deze pakketten zijn er uiteraard ook nog alles in 1 (3 in 1) pakketten, deze ook nog een telefonie abonnement in het pakket zitten. Deze alles in 1 pakketten zijn meestal goedkoper dan dat je voor telefonie een apart abonnement afsluit. Mocht je dus ook gebruik willen maken van vaste telefonie dan is een alles in 1 pakket ideaal voor je.

Welke aanbieders zijn er?

Om een heel kort antwoord te geven: je kunt bij elke provider terecht. Er zijn echter bepaalde providers die het belangrijker vinden om een groot en uitgebreid tv pakket aan te bieden. Als voorbeeld nemen we Stipte. Deze provider is wat minder bekend en was voorheen bekend als Scarlet. Stipte vind een groot tv aanbod belangrijk en biedt daarom standaard maar liefst 122 zenders aan! Ook andere providers hebben de laatste tijd hun aanbod flink verbeterd. Zo bieden vrijwel alle providers standaard interactieve tv aan, ook de goedkopere providers als Tele2, Telfort en Online! Ook de providers KPN, XS4ALL en de kabelaars UPC & Ziggo bieden een uitstekend tv aanbod. KPN bied nog iets extra’s aan, namelijk begin gemist. Hierdoor kun je op elk moment starten met het kijken van een show/serie zonder dat je hoeft te wachten tot dat het beschikbaar komt op uitzending gemist.

De kabelaars kunnen meestal hogere internet snelheden leveren dan de ADSL/VDSL aanbieders waardoor kabel internet vaak een goed alternatief voor glasvezel is. Echter worden glasvezel abonnementen ook steeds goedkoper en wordt de dekking van glasvezel steeds groter waardoor wij verwachten dat de kabel internet aanbieders snel met nog hogere snelheden gaan komen.

Ben je opzoek naar een goedkoop en goed internet en tv abonnement en heb je voldoende aan de meest bekende zenders? Zoals RTL, Ned123 en nog wat meer standaard zenders? Dan kun je gewoon bij elke provider een abonnement afsluiten. Mocht je meer willen dan is het misschien verstandig om naar Stipte of Ziggo en UPC te kijken. Deze hebben vaak een wat uitgebreider tv aanbod.

Hoe kan ik het beste een abonnement afsluiten?

Er zijn meerdere manieren om over te stappen en om een nieuw abonnement af te sluiten. Dit kan bijvoorbeeld via de provider zelf op hun website maar je kunt ook gebruik maken van een vergelijkingssite. Dit is de manier die wij je willen aanraden. Door gebruik te maken van de onderstaande postcode check kun je behalve meteen zien welk abonnement het goedkoopste is maar je kunt ook pakketten filteren op de eisen die je hebt. Zo vind je dus heel makkelijk het juiste en goedkoopste abonnement dat aan je eisen voldoet.

Door gebruik te maken van de bovenstaande postcode check krijg je veel gratis extra’s. Zo kun je gebruik maken van de gratis overstap service waardoor overstappen extreem makkelijk is! Behalve dit kunnen wij je ook nog iets extra’s bieden: 10 euro extra korting waardoor je dus altijd het goedkoopste uit bent!

Leave A Response »