Digitale, interactieve of satelliet TV?

Mark november 28, 2013 0

We krijgen vaak de vraag welk type TV past het beste bij mij? Misschien vraagt u zich dit ook af, dan is deze pagina echt iets voor u.

Om een goed advies te geven is het handig om eerst te bedenken welke zenders u wilt, hoeveel waarde u hecht aan uitgebreidere functionaliteit, of u in een buiten gebied woont en als laatste wat u allemaal met uw internet verbinding doet.

Digitale TV

Het meest populair is digitale TV. Dit omdat het de opvolger is van analoge tv en dit pakket het goedkoopste is en door vrijwel alle internet providers aangeboden wordt. Digitale TV is in verschillende zaken anders dan analoge tv, anders dan analoge tv wordt alleen de zender die u aan het bekijken bent door gestreamt naar uw tv. Bij analoge tv worden meteen alle zenders meegestuurd. Doordat er nu maar 1 zender ipv een stuk of 30 door gestreamt hoeft te worden is er meer ruimte voor kwaliteitsverbetering. Zo zijn er veel meer HD zenders mogelijk in uw TV pakket. Dit geldt overigens ook voor interactieve en digitale TV. Mocht u nog gebruik maken van analoge tv dan is het echt aan geraden om over te stappen op digitale tv aangezien de komende jaren analoge tv uitgefaseerd wordt en er dus ook geen updates meer komen in het aanbod en kwaliteit van de analoge tv zenders. Digitale TV is voor iedereen aangeraden, echter als u in een gebied zit met sloom internet of uw internet verbinding veel gebruikt en het belangrijk is dat u uw volledige internet bandbreedte kunt gebruiken voor internet zaken dan willen we u aanraden om over te stappen op satelliet tv van Canal digitaal.

Interactive TV

Interactieve TV is eigenlijk niks anders dan digitale TV met extra functionaliteit. Zo is het vaak mogelijk om uitzendingen terug te kijken, te pauzeren, terug te spoelen en eventueel door te spoelen. Daarnaast zijn er vaak ook video on demand services gekoppeld waardoor u een film videotheek erbij krijgt en dus alle films die u wilt bekijken kunt kijken wanneer u wilt, zonder dat u hoeft te wachten tot het eens uitgezonden wordt op een tv zender (soms worden hier extra kosten voor gerekend).

Satelliet TV

Satelliet TV is ook een goed alternatief voor analoge en digitale TV. Het is vooral handig om te hebben wanneer u in een gebied zonder snel internet zit of omdat u wereldwijde zenders wilt kijken. Het grootste voordeel van satelliet tv is dat er veel meer zenders beschikbaar zijn en vaak in hoge kwaliteit. Grootste nadeel ervan is dat u met een (door veel mensen lelijke gevonden) schotel zit.

Overstappen op digitale, interactieve of satelliet tv

We willen u aanraden om over te stappen via Breedbandwinkel. Breedbandwinkel is de grootste internet en tv vergelijk site van Nederland en kan hierdoor allerlei leuke en exclusieve extra kortingen geven en geeft zelfs de garantie dat ze altijd de goedkoopste zijn! Daarnaast biedt Breedbandwinkel een handige vergelijk tool waardoor u meteen ziet welke pakketten bij u beschikbaar zijn en wat voor u het goedkoopste is. Ook wordt er een handige overstap service aangeboden (gratis!) waardoor overstappen helemaal niks meer voorstelt!


Breedbandwinkel.nl bezoeken

Leave A Response »