Digitale tv zonder een internet abonnement?

Mark januari 4, 2014 0

Sommige mensen hebben helemaal geen behoefte aan een internet abonnement maar merken wel dat het tv zender aanbod alsmaar blijft krimpen en dat iedereen het heeft over allerlei zenders die alleen via digitale tv te kijken zijn. Neem als voorbeeld de oudere mensen, geen ervaring en behoefte om te computeren en het internet te gebruiken maar kijken wel graag tv. Dan is digitale tv zonder een internet abonnement ideaal. Maar geeft dit zich wel?

Digitale tv zonder een internet abonnement

Deze website staat eigenlijk in het teken van internet en tv. Echter is het ook mogelijk om zonder een internet abonnement digitale tv te bekijken. Wat precies de mogelijkheden zijn op uw adres kunnen we zo niet zeggen, daar dient u eerst een postcode check voor te doen. U zien dan meteen wat er allemaal mogelijk is op uw adres en wat de kosten hiervan zijn.

U kunt vrijwel altijd voor digitale tv via de kabel kiezen, of satelliet tv van bijvoorbeeld Canal digitaal en digitenne. Maar uiteraard wilt u ook weten welke zenders u ontvangt, welke zenders in HD zijn en niet geheel onbelangrijk wat de prijs is. U kunt dit heel eenvoudig zien door hier te klikken en een postcode check uit te voeren. Wij werken samen met Breedbandwinkel (de grootste internet abonnementen vergelijk site van Nederland) om u zo de beste aanbieding te kunnen doen, waardoor u altijd goedkoper uit bent dan bij de provider zelf! U kunt op Breedbandwinkel op verschillende manieren filteren, zo kunt u kijken wat het goedkoopste is, maar u kunt er ook voor kiezen om te sorteren op het aantal tv- of radiozenders.

Ik wil digitale tv en een internet abonnement

Als u toch een internet abonnement (en eventueel een telefonie abonnement) erbij wilt dan zijn er 2 mogelijkheden. U sluit apart een internet (en eventueel bellen) abonnement af en u sluit een apart een digitale tv abonnement af. Het voordeel hiervan is dat u meer keuze vrijheid hebt dan dat u voor een alles in 1 pakket gaat. Een ander eventueel voordeel kan zijn dat u uw internet verbinding minder belast waardoor het internetten eventueel sneller kan zijn. Stel u woont in een buitengebied en uw internet snelheid is gelimiteerd op 8 Mb. Dit is vaak te weinig om op meerdere tv’s digitale tv te kijken. U kunt uiteraard dan overstappen op een kabel internet aanbieder als Ziggo en UPC maar dan bent u vaak duurder uit. U kunt er ook voor kiezen om alleen digitale TV af te nemen bij Ziggo of UPC en dat u dan bij een andere provider een goedkoop internet abonnement afsluit, bij bijvoorbeeld Tele2. Dan kunt u toch volledig gebruik maken van uw internet verbinding zonder dat u te veel betaald!

Zoals we al eerder zeiden doet u er verstandig aan om eerst goed te gaan vergelijken. Breedbandwinkel kan u hierbij helpen, Breedbandwinkel biedt alle pakketten van vrijwel alle providers aan en is altijd goedkoper dan de provider zelf!. U kunt hier alles wat met internet en tv te maken heeft vergelijken.

Leave A Response »