Geld besparen op uw internet en tv abonnement

Mark maart 4, 2014 0

Onze hele website draait om het vinden van het beste en goedkoopste internet en tv pakket op uw adres. Door slim te kiezen kunt u elke maand veel geld besparen. In veel huishoudens is er veel meer geld te besparen dan gedacht wordt. Gemiddeld betalen de meeste mensen ongeveer 55 euro voor hun internet, bellen en tv. Dat is per jaar dus 660 euro.

Als men besluit om over te stappen op bijvoorbeeld Tele2 betaald men 33 euro per maand. Zo bespaart u dus al 22 euro per maand, maar u bespaart echter meer omdat er bij het overstappen vaak extra kortingen gegeven worden. Zo krijgt u de eerste 6 maanden het Tele2 abonnement (Tele2 Internet 20Mb & Interactieve TV) voor slechts 15 euro. U bespaart dus de eerste 6 maanden nog eens 18 euro extra! Daarnaast krijgt u als u via ons besteld een laagste prijs garantie, 10 euro extra korting en gratis overstap service! U betaald dus het eerste jaar 293 euro in plaats van het gemiddelde bedrag van 660 euro. U bespaart dus 367 euro door slechts over te stappen! Doordat wij een gratis overstap service aanbieden stelt overstappen op een nieuwe provider niks voor! U bespaart dus 367 euro (in dit voorbeeld) door alleen maar een overstap formulier in te vullen!

Overstappen en besparen!

Overstappen is simpel en kan snel geregeld worden, vaak zonder dat u zonder internet komt te zitten. Door ‘slim’ over te stappen bent u vaak goedkoper uit dan via de provider zelf en kunt u gratis gebruik maken van een overstap service.

Wij werken samen met Breedbandwinkel om u de beste aanbiedingen te kunnen doen. Hierdoor bieden wij u ook een laagste prijs garantie! U kunt hieronder het postcode check formulier invullen en u ziet dan meteen welke pakketten bij u beschikbaar zijn en welke het goedkoopste is.

Nogmaals, het overstappen naar een andere internet en tv provider stelt niks voor en is zo geregeld. In het algemeen denken mensen dat het een hoop gedoe is en dat ze maanden zonder internet komen te zitten maar dat is echt niet zo. Overstappen scheelt u elke maand tot tientallen euro’s!

Leave A Response »