Nieuw! Interactieve TV van Online

Mark mei 14, 2014 0

De laatste maanden komen steeds meer aanbieders van internet en telefonie met nieuwe services en producten naar buiten. Interactieve TV is van deze nieuwe producten misschien wel de meest interessante. Daarom biedt Online.nl vanaf 7 mei 2014 al haar klanten de mogelijkheid om interactieve TV te krijgen. Online.nl biedt interactieve TV aan in haar nieuwe Alles-in-1 pakketten. Wat deze Alles-in-1 pakketten zo interessant maakt is dat deze op veel punten aan te passen is. Wil je meer TV zenders? Dan kan dat. Kijk je graag naar films en heb je dus graag zenders zoals HBO en Film 1? Dan is het mogelijk deze aan je Alles-in-1 pakket toe te voegen. Op deze manier kan je dus een pakket samenstellen dat aan al jouw behoeften voldoet.

Met de interactieve TV van Online.nl is het mogelijk om te bepalen welk programma jij wanneer kijkt door onder andere de TV Gemist applicatie. De TV Gemist app is een On Demand functie waarmee jij alle programma’s van de Publieke Omroep, RTL en SBS kan terugkijken wanneer je het zelf wilt. Ook kan je in de videotheek een breed assortiment bestaande uit de nieuwste films en series vinden. Om het je nog makkelijker te maken heeft Online.nl het mogelijk gemaakt om vanaf je laptop, smartphone en tablet live televisie te kijken. Op deze manier hoef je dus nooit meer je favoriete programma te missen!

Verschillende pakketten met interactieve TV van Online

Online.nl biedt Interactieve TV in de vorm van drie verschillende pakketten aan. Zo geeft het Alles-in-1 Start pakket jou de mogelijkheid om tot 30 MB per seconde internet te gebruiken en tot 60 TV-zenders te bekijken. Verder kan je van vrijwel alle voordelen genieten die Interactieve TV biedt. Wil je net wat sneller internet? Dan is het Alles-in-1 Extra pakket misschien wel een interessante keuze voor jou. Bij dit pakket krijg je 40 MB per seconde internet en ontvang je, net zoals bij het Alles-in-1 Start pakket, 60 TV-zenders waarvan 15 in HD zijn. Voor de echte internetliefhebbers heeft Online.nl het Alles-in-1 Power pakket in het leven geroepen. Met dit pakket is het mogelijk tot 50 MB per seconde internet te ontvangen en behalve de gebruikelijke voordelen van interactieve TV ook gratis gebruik te maken van TV gemist!

Online bestellen? Doe de postcodecheck

Wil jij weten of jij ook voor deze voordelen in aanmerking komt? Ga dan snel naar de bovenkant van deze pagina en doe de postcodecheck!

Leave A Response »