Scarlet heet nu Stipte!

Mark juni 1, 2014 0

Scarlet is van naam veranderd, nu heet Scarlet Stipte! Stipte is een prijsvechter. Stipte biedt heel veel voor weinig geld aan. Stipte dus qua prijs vergelijkbaar met Online, Tele2 en Telfort. Maar wat deze provider zo speciaal maakt is dat Stipte niet gelooft in een basis pakket voor de tv abonnementen. Hierdoor is Stipte bij uitstek de internet en tv provider!

Stipte en tv zenders

Stipte houdt niet van een beperkt aantal zenders aanbieden, u zult net zien dat de zenders die u wilt kijken niet in uw pakket zitten. Hierdoor hebben ze besloten om meteen maar alle bekende zenders en de wat minder bekende zenders in het basis pakket te doen. Hierdoor kunt u dus naar 122 zenders kijken in het interactieve pakket!

Hierdoor zijn de interactieve tv pakketten van deze provider erg interessant voor gezinnen en mensen die veel tv kijken. Door dit grote aantal zenders is er vrijwel altijd iets interessants op tv.

Waarom is deze provider zo onbekend?

Scarlet heeft nooit veel geld uitgegeven aan reclame, hierdoor besparen ze dus vrij veel geld wat ze weer kunnen investeren in hun diensten, hun netwerk en hun klantenservice. Hierdoor kan deze provider veel aanbieden voor relatief weinig geld. Het nadeel is dat de naam niet zo bekend is en het lijkt alsof deze provider een nieuwe provider is. Echter bestaat Scarlet al sinds 1992! Het is dus totaal geen nieuwe provider maar een provider die al dik 20 jaar bestaat.

Stipte

Overstappen

Overstappen naar deze provider is erg simpel. Wij raden u aan om de onderstaande postcode check uit te voeren zodat u meteen kunt zien of de pakketten van deze provider beschikbaar zijn op uw adres en als u op deze site besteld krijgt u de eerste maand gratis als u een alles in 1 pakket afneemt. Daarnaast geven wij u een altijd laagste prijs garantie, waardoor u altijd goedkoper uit bent dan via andere vergelijkingssites en via de provider zelf!

Leave A Response »