Tele2 abonnementen tijdelijk de eerste maand gratis!

Mark november 12, 2013 0

Exclusieve kortingen

Een tijdelijke exclusieve aanbieding bij onze partner Breedbandwinkel.nl. Nu de eerste maand gratis! Dit geldt voor alle Tele2 abonnementen met uitzondering van glasvezel abonnementen. Wat betekend dit voor u?

Eerste maand gratis bij Tele2

Hoe interessant deze aanbieding voor u is hangt af van het internet abonnement dat u wilt kiezen. Bijvoorbeeld het Tele2 20 MB internet pakket, op dit moment is er een aanbieding dat u de eerste negen maanden voor 10 euro per maand krijgt. Nu krijgt u dus ook nog eens de eerste maand gratis en bespaart u dus nog eens 10 euro. Dit valt opzicht dus wel mee qua kortingen, maar als u kijkt naar het totaal en wat andere aanbieders rekenen bespaart u dus veel meer. Normaal kost het abonnement 27 euro per maand. Nu bespaart u dus de eerste maand a 27 euro en dan bespaart u nog eens 9 maanden 17 euro elke maand. In totaal dus een besparing van 180 euro!

Deze korting loopt nog meer op als u een abonnement kiest met meer dan alleen internet. Met een alles in 1 of een internet en tv abonnement bespaart u nog veel meer geld!

Altijd het goedkoopste internet en de beste kortingen

Wij werken samen met de site Breedbandwinkel.nl en kunnen u zo de beste aanbiedingen geven. Breedbandwinkel.nl biedt u een laagste prijs garantie en biedt u gratis overstap service waardoor het niet alleen het goedkoopste is om bij Breedbandwinkel.nl te bestellen maar ook nog eens het makkelijkste!


Breedbandwinkel.nl bezoeken

Leave A Response »