Wat voor pakket kiezen voor telefoon, internet en televisie?

Mark september 18, 2014 0

Wellicht kent u het wel, het gevoel dat u iedere maand weer teveel betaalt voor vaste telefonie, internet en het televisie abonnement. Sommige mensen betalen tot wel €70,- voor een eigenlijk simpel abonnement zonder dure extra televisiezenders. Is dit bij u ook zo? Dan zou het weleens kunnen zijn dat u een verouderd abonnement heeft die de verschillende diensten nog niet met elkaar combineert. Kortom u heeft nog geen alles in 1 pakket. Een alles in 1 pakket is dus een pakket waarin eigenlijk echt alle diensten in zitten. U betaalt dus één bedrag voor uw telefoon, tv en internet. Het grote voordeel hiervan is dat u een stuk minder kwijt bent per maand dan als u de producten apart afneemt. Tevens is het wellicht prettig om één factuur te ontvangen. Één overzichtelijk factuur waardoor u nog wel het overzicht kan bewaren. Nu is misschien de volgende vraag: ‘Welk alles in 1 pakket is voor mij dan het best?’. Hierbij gebruik ik expres het woord ‘goedkoopst’ niet bij, want soms is het goedkoopste abonnement zeker niet de beste oplossing. Stelt u zich namelijk voor dat u best regelmatig games speelt op het internet en / of regelmatig films download, maar u heeft gekozen voor het langzaamste internetabonnement. Dit is natuurlijk niet het ‘beste’.

Welk alles in 1 pakket is voor mij het best?

Wat het beste alles in 1 pakket voor u is, is lastig voor mij om nu te zeggen. Dit ligt namelijk aan de beschikbaarheid van abonnementen in uw woning, uw wensen en behoeften en wat uw budget is om maandelijks aan deze vaste diensten uit te geven. Het is voor u dus het beste als u de abonnementen gaat vergelijken. Alles in 1 pakketten vergelijken levert u goede mogelijkheden op en zo zorgt u er voor dat u niet teveel gaat en / of blijft betalen.

Vaste telefonie heb ik niet nodig!

Mocht u thuis geen vaste telefoon willen hebben, maar liever een goedkoop abonnementen voor internet en televisie hebben dan zijn deze ook zeker te verkrijgen. Veel Nederlanders maken veel gebruik van hun mobiele telefoonabonnementen en sluiten bijvoorbeeld een goedkoop sim only abonnement af waarmee zij soms wel onbeperkt kunnen bellen. In dat geval kunt u kiezen voor een internet en tv abonnement.

Leave A Response »